onsdag 17 augusti 2011

Det gick bra!

Möter gick super bra. Börjar på frimtidspåret på nästa torsdag. kommer gå där två dagar i veckan och då ska ja va där kl 9.00 till 11.00 då kommer de va ja och några andra som går där. så äter man frukost och så tillsammans, men efter som ja sa äta frukost halv 8 så blir de min mellis som ja äter där istället. Hur de nu ska ja, hatar ju och äta med folk ja inte känner så bra, så kommer la va sjukt nervös när ja ska dit.
Just nu ligger ja i soffan och dricker powerking super gött.
Fick ett sms M förut blev super glad hon undrade om ja ville gå med henne ute å festa på lördag. Och självklart vill ja ju de. Ja och M har pratat om de hela sommaren att vi måste fest ihop men de har alltid kommit nått i mellan, men nu äntligen. skulle ha vart med C och några av hans kompisar och grilla men ja struntar ide.
Undra varför haha.
Är fortfarande på super bra humör och massa energi har ja skulle vilja ute och springa en stund. vet att ja inte får men känner verkligen hur de suger i hela kroppen efter att gå ut och springa en stund.
Ska prata med min behandlare B på tisdag igen och då ska ja ta upp att ja verkligen vill börja träna igen. och ja hoppas hon säger att de är okej. Va tror ni? tror ni att ja kommer får börja träna en gång i veckan?
Kom på en till sak nu. ja skrev ju att ja fixa mina naglar igår tyvärr så la ja inte upp någon bild på dom, för dom blev inte bra så tog bort allt så ska fick dom nu tänkte ja får se om ja lägger upp en bilden sen eller i morgon.
xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar