fredag 18 maj 2012

Fredag och shopping

Snar ska ja få lite lätt massage och de ska bli helt underbart skönt.
sen blir de lunch och efter de så blir de shopping på stan för min del.
Så de bästa med att gå upp i vikt är att man måste köpa nya kläder vilket ja gillar och göra och nu har ja verkligen en bra anledning och handla lite.
De e tur att ja har en bra behandlare som vill åka hem med med. ska även fika i stan och självklart kommer ja ta en latte och nått till men de vet ja inte riktigt än.
Sen ska ja försöka börja skriva mer positiva saker i bloggen, tror de kommer bli bättre för mig då. för om ja bara fokuserar och skriver om allt som ja tycker e jobbigt så blir de jobbigare för mig. Så de ska ja testa nu. se allt från den ljusa sidan.

Sen svar på en kommentar. De finns massa positiva saker med att va här. efter den största delen av dagarna så e de mat och vila vilket e jobbigt och hemskt.
Men vi har de trevligt och roligt här med. alla tjejer här e helt underbara och vi försöker göra de bästa för att ha de trevligt och bra här.
Sen e dom verkligen bra här även om man blir ganska trött på dom ibland så vet ja innerst inne att dom bara vill hjälpa mig till att bli frisk.
Men ja har vart nere i en svacka dom senaste veckorna vilket gör att allt bli jobbigare. men nu börjar ja må lite bättre.
ha en bra dag för de ska iaf ja ha :D
xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar